Lördagen den 24 februari var en riktigt skön dag, med klar himmel och en efterlängtad sol. Många av våra bröder var naturligtvis upptagna med att titta på vinterolympiadens alla olika aktiviteter, men till slut måste PB  ha hägrat.

Vi kan konstatera att all-time high närvaro nåddes, genom 243 bröder. 31 recipiender hade hörsammat kallelse för gradgivningen. Dessa våra kära bröder utsattes för sedvanligt korsförhör av PBs stränga enväldiga domstol. Till sist kunde emellertid alla anklagade benådas. PB är stort!!!

Kvällens gradgivning leddes  av  Ordföranden i Arbetsgraderna Johan Anderson och Ceremonimästaren Stefan Enander, som vanligt på ett ritualenligt sätt med humoristiska inslag.

Under pausen kunde bröderna mingla innan det var det dags att avnjuta kvällens supé.

Aftonens underhållning var av yppersta klass, ”Good Old Times” med bl.a. Sinatra-hits och Show time in Vegas , med ett storband som saknar motstycke i kalmuckiska världen. Konferencier var Jan Olofsson och orkesterledare Roger Carlsson. Roger Sandström som sångsolist, grandiost. PB är stort! Vad kan bröderna mer begära av ett kalas inom PBs väggar.

Nöjda och belåtna kunder bröderna sluta denna afton med tidig hemgång.

Magnus Krii

 

Missa inte att se alla bilder från PB III och våra andra sammankomster i vårt bildgalleri!