Måndagen den 24:e september var dagen för det årliga ämbetsmannakalaset då Par Bricoles alla ämbetsmän träffas för att umgås och starta upp säsongens Bricoleriarbete.

Förvisso hade Tredje Riddaregraden redan avklarats men arbetet med det resterande Bricolerikalasen återstår ju. Talangerna har också ett liknande kalas lite senare detta år men det hindrade inte några talanger att  ändå deltaga för att underhålla oss. Och den alltid lika stilige Teatherdirektören Martin Zedler var förstås även med.

De alltid lika uppskattade Traktörerna bjöd oss på Biff Rydberg och med synligt rött fluidum. Naturligtvis med förrätt, öl och snaps som inledning tillsammans med snapsvisor med Carl-Gustaf Ekström som härförare för dessa. Men framförallt förgyllde de Tre Styrande det hela med sin närvaro och de fick minsann sin belöning då det skulle delas ut medaljer.

Först ut var förstås de styrande med sina medaljer men även Ordens informationskollegium och talangrupperna, men sist och icke minst Intendenterna som förärade de Tre Styrande med finnaste medaljen i GULD. Medaljen med Broder Håkan Bjuréns favorituttryck ”Det löser sig” inpräntat.

Som avslutning fick vi höra Robin Lundgren, Greger Arthurén, Erik Hjert, David Wagiström och sist men inte minst Fredrik Bergh i skönsång. Inledning med ett alster av Bo Kaspers Orkester och avslutning med handlkapp och bordsdunk till ”The wild rower”. Ett som vanligt fantastiskt kalas igen, TACK till alla som gjorde detta möjligt. Vi ämbetsmän bockar och bugar.

2 RO Kenneth Gustavsson